Scroll naar boven
Heb je een project?
marjolein@bureaubranding.nl
M: +31 6 24 755 996
Concepting Realisatie

PopMonument Breda

Sfeervolle muziek x Monumentale locaties x Kunst

PopMonument en ik kennen elkaar al een tijdje; ik heb tijdens mijn opdracht voor de Grote Kerk Veere de communicatie voor de kerk als locatie tijdens de eerste editie Veere opgepakt én ik was enthousiast bezoeker. Daarom vond ik het extra leuk dat ik opnieuw met PopMonument samen mocht werken, dit keer om de lokale marketing en PR op te pakken voor de eerste échte editie in Breda.

PopMonument is het sfeervolste muziekfestival van het Zuiden in de mooiste monumenten waar je nieuw talent ontdekt en gevestigde namen in een nieuwe setting beleeft terwijl muziek, locaties en kunst elkaar versterken. Je bezoekt op 1 avond 4 of 5 optredens in evenveel verschillende – prachtige – monumentale locaties. Ook fijn: je bepaalt jouw eigen programma. Alle locaties zijn op loopafstand, dus je hebt tussendoor tijd om met elkaar van gedachten te wisselen over het concert dat je net gezien hebt. Elke editie van PopMonument heeft een thema, waar omheen een cultureel programma ontwikkeld wordt. Deze editie was het thema Royal Roots en werd dat opgepakt in samenwerking met o.a. Graphic Matters.

PopMonument heeft mij gevraagd om een deel van de lokale communicatie en PR voor mijn rekening te nemen. In de praktijk betekende dat dat ik meedacht over het concept voor het campagnebeeld, lokale ambassadeurs benaderde en hun bijdrages redigeerde, de samenwerking op heb gezet met een aantal lokale partijen om het bereik van het festival te vergroten en een stuk lokale PR oppakte. Ondanks alle volle agenda’s (vanwege doorgeschoven activiteiten door Corona) en lege portemonnees (vanwege de energiecrisis) was deze editie van PopMonument uitverkocht.
Werkzaamheden

Voor de eerste echte Breda-editie van PopMonument ben ik gevraagd om een deel van de lokale marketing en PR op te pakken

  • Competenties

    Concepting, Realisatie

  • Opdrachtgever

    PopMonument

Ga naar project
PopMonument Breda Bureau Branding

SAMENWERKING

Heb je een project?
Laten we kennismaken.

Ik ben een freelance Merk- en Communicatieadviseur die jou kan helpen tijdens de ontwikkeling of het bijsturen van jouw merk. Ik help je keuzes te maken, gebaseerd op heldere denkmodellen en mijn 20 jaar ervaring met het bouwen van merken.

Bureau Branding gebruikt cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden.