Scroll naar boven
Heb je een project?
marjolein@bureaubranding.nl
M: +31 6 24 755 996
Concepting Merkstrategie Realisatie

Grote Kerk Breda

Wie de Grote Kerk Breda de afgelopen jaren heeft gevolgd, ziet dat er – naast het uitvoeren van een grootschalige restauratie – wordt gebouwd aan een vernieuwend programma dat de eeuwenoude verhalen van de kerk en de stad verbindt aan de toekomst. Zo wordt de Grote Kerk Breda een plek waar verschillende generaties samenkomen en zich kunnen laten inspireren.

Als freelance Communicatie Coördinator denk ik samen met de directeur en het inhoudelijke team mee over de visie en strategie voor het merk en de communicatie. Uiteraard ben ik ook verantwoordelijk voor de promotie van de activiteiten en events die georganiseerd worden door de kerk. Daarnaast speel ik een rol bij de ontwikkeling en realisatie van een aantal projecten, waaronder het project Huis van Verhalen: een oplossing die de verhalen van de Grote Kerk Breda en de stad met de nieuwste digitale technieken toegankelijk maakt voor een breed publiek en waarin ook ruimte is voor de verhalen van de bezoekers van de kerk, die zo hun eigen bijdrage kunnen leveren aan de betekenis van de Grote Kerk Breda.

Foto met dank aan: Breda City App

 

Werkzaamheden

Als freelance Communicatie Coördinator voor de Grote Kerk Breda ben ik verantwoordelijk voor het merk, de communicatie over en promotie van de kerk, de evenementen en de culturele programmering.

  • Competenties

    Merkstrategie, Concepting, Realisatie

  • Opdrachtgever

    Grote Kerk Breda

Ga naar project

samenwerking

Heb je een project?
Laten we kennismaken.

Ik ben een freelance Merk- en Communicatieadviseur die jou kan helpen tijdens de ontwikkeling of het bijsturen van jouw merk. Ik help je keuzes te maken, gebaseerd op heldere denkmodellen en mijn 20 jaar ervaring met het bouwen van merken.

Bureau Branding gebruikt cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden.