Scroll naar boven
Heb je een project?
marjolein@bureaubranding.nl
M: +31 6 24 755 996
Concepting Merkstrategie Realisatie

Grote Kerk Breda

Wie de Grote Kerk Breda de afgelopen jaren heeft gevolgd, ziet dat er – naast het uitvoeren van een grootschalige restauratie – wordt gebouwd aan een vernieuwend programma dat vanuit de actualiteit en de toekomst kijkt naar de eeuwenoude verhalen van de kerk en de stad. Zo wordt de Grote Kerk Breda een plek waar verschillende generaties samenkomen en zich kunnen laten inspireren.

Als freelance Marketing Communicatie Manager denk ik samen met de directeur en het inhoudelijke team mee over de visie en strategie voor het merk, de programmering en de communicatie. Uiteraard ben ik ook verantwoordelijk voor de samenwerkingen met partners op marketing-communicatiegebied en promotie van de activiteiten en events die georganiseerd worden door de kerk. Daarnaast speel ik een rol bij de ontwikkeling en realisatie van een aantal projecten, waaronder het project Huis van Verhalen: interactieve tours die de wereld van vandaag verbinden met de verhalen en de collectie van de Grote Kerk Breda. Zo is en blijft de kerk een plek voor ontmoeting en inspiratie voor iedereen.

Foto: Willeke Machiels / Visit Brabant

 

Werkzaamheden

Als freelance Marketing Communicatie Manager voor de Grote Kerk Breda ben ik verantwoordelijk voor het merk, de samenwerkingen met partners voor de communicatie over en promotie van de kerk, de evenementen en de culturele programmering.

  • Competenties

    Merkstrategie, Concepting, Realisatie

  • Opdrachtgever

    Grote Kerk Breda

Ga naar project

samenwerking

Heb je een project?
Laten we kennismaken.

Ik ben een freelance Merk- en Communicatieadviseur die jou kan helpen tijdens de ontwikkeling of het bijsturen van jouw merk. Ik help je keuzes te maken, gebaseerd op heldere denkmodellen en mijn 20 jaar ervaring met het bouwen van merken.

Bureau Branding gebruikt cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden.