Scroll naar boven
Heb je een project?
marjolein@bureaubranding.nl
M: +31 6 24 755 996
Concepting Merkstrategie Realisatie

EYYE

EYYE is een designmeubel merk dat ik vanaf de basis heb mogen opzetten. Van het strategisch positioneren van het merk, het beschrijven van de randvoorwaarden en het mede samenstellen en coördineren van een multidisciplinair team van professionals om de merkidentiteit vorm te geven; positionering, moodboards voor de identiteit, logo, huisstijl, beeldconcept, tone-of-voice.
Tot het formeren en coördineren van een online en offline team, dat nauw met elkaar samen moest werken om de eerste concepten voor de uitingen vorm te geven en het coördineren van de realisatie.
Ik durf wel te zeggen dat het merk EYYE een vliegende start heeft gemaakt en inmiddels een begrip is in de Nederlandse designbranche.

 

 

Werkzaamheden

Als Brand Manager heb ik - in samenwerking met de Algemeen Directeur - de strategische positionering voor het merk bepaald en de ontwikkeling van de merkidentiteit van het nieuwe Dutch design merk EYYE gecoördineerd. Ook heb ik de pay-off geformuleerd: Dutch. Designed.

  • Competenties

    Merkstrategie, Concepting, Realisatie

  • Opdrachtgever

    EYYE

Ga naar project

SAMENWERKING

Heb je een project?
Laten we kennismaken.

Ik ben een freelance Merk- en Communicatieadviseur die jou kan helpen tijdens de ontwikkeling of het bijsturen van jouw merk. Ik help je keuzes te maken, gebaseerd op heldere denkmodellen en mijn 20 jaar ervaring met het bouwen van merken.

Bureau Branding gebruikt cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden.